Přeskočit na hlavní obsah
Přeskočit na hlavní navigační menu
Přeskočit na patičku stránky
Aktuální číslo
Archivy
Oznámení
Podrobnosti
O časopisu
Příspěvky
Redakční kruh
Redakční rada
Kontakty
Bulletin
Časopis CCSSS
Partneři
Česká společnost chemická
Hledání
Hledání
Register
Login
Domů
/
Archivy
/
Vol 102 No 10 (2008)
Články
Úvodník - Prof. Rudolf Zahradník osmdesátníkem
Kolektiv autorů
2008_10_861-864.pdf (English)
Ab Initio Calculations in Chemistry after 28 Years
P. Čársky, M. Urban
2008_10_865-872.pdf (English)
Li+ Catalyzed Radical Polymerization of Simple Alkenes
J. Michl
2008_10_873-879.pdf (English)
Quantum Zeno Effect
M. Lemeshko, B. Friedrich
2008_10_880-883.pdf (English)
Non-Covalent Interactions with Participation of Hydrogen: Hydrogen Bond, Blue-Shifting Hydrogen Bond and Dihydrogen Bond
P. Hobza
2008_10_884-888.pdf (English)
What Can the Current X-Ray Structure Analysis Offer?
B. Kratochvíl, M. Hušák, J. Brynda, J. Sedláček
2008_10_889-901.pdf (English)
On Tautomerism. The Story of Absolute Tautomerism, an Unique Phenomenon in Chemistry
B. Štíbr
2008_10_902-905.pdf (English)
Hyperbranched Polymers
R. Hobzová, J. Peter, P. Sysel
2008_10_906-913.pdf (English)
Univerzita Karlova v Praze získala jako první vysoká škola v České republice právo udělovat titul Chemistry Euromaster
J. Barek
2008_10_914-915.pdf (English)
Recenze - Shayne Cox Gad (Editor): Pharmaceutical Manufacturing Handbook: Regulations and Quality
Petr Zámostný
2008_10_916-918.pdf (English)
Recenze - Shayne Cox Gad (Editor): Pharmaceutical Manufacturing Handbook: Production and Processes
Zdeněk Bělohlav
2008_10_916-918.pdf (English)
Recenze - Jan Velíšek a Karel Cejpek: Biosynthesis of food components
Pavel Rauch
2008_10_916-918.pdf (English)
Recenze - František Liška: Konstituce, konformace, konfigurace v názvech organických sloučenin
Tomáš Trnka
2008_10_916-918.pdf (English)
Recenze - František Liška: Konstituce, konformace, konfigurace v názvech organických sloučenin
Viktor Milata
2008_10_916-918.pdf (English)
Jazyk
English
Čeština
Informace
Pro čtenáře
Pro autory
Pro knihovníky