Přeskočit na hlavní obsah
Přeskočit na hlavní navigační menu
Přeskočit na patičku stránky
Aktuální číslo
Archivy
Oznámení
Podrobnosti
O časopisu
Příspěvky
Redakční kruh
Redakční rada
Kontakty
Bulletin
Časopis CCSSS
Partneři
Česká společnost chemická
Hledání
Hledání
Register
Login
Domů
/
Archivy
/
Vol 99 No 7 (2005)
Články
Oxidative Stress: Localisation of Reactive Oxygen Species Formation and Degradation in Plant Tissue
J. Piterková, K. Tománková, L. Luhová, M. Petřivalský, P. Peč
2005_07_455-466.pdf (English)
Listeria monocytogenes - Dangerous Pathogen and Its Detection in Foods
M. Blažková, L. Karamonová, L. Fukal, P. Rauch
2005_07_467-473.pdf (English)
Red and Purple Potatoes - A Significant Antioxidant Source in Human Nutrition
J. Lachman, K. Hamouz, M. Orsák
2005_07_474-482.pdf (English)
Minimization of Acrylamide Content in Food
Z. Ciesarová
2005_07_483-491.pdf (English)
The Content of Resveratrol in Vegetables and Fruit
I. Kolouchová, K. Melzoch, J. Šmidrkal, V. Filip
2005_07_492-495.pdf (English)
Application of Fluorimetric Determination of Esterases in Plant Material
J. Víteček, V. Adam, J. Petřek, P. Babula, P. Novotná, R. Kizek, L. Havel
2005_07_496-501.pdf (English)
Modification of Standardized European Soil Sequential Extraction Method for Evaluation of Plant-Available Amounts of Selected Elements
J. Száková, P. Tlustoš, D. Pavlíková, J. Balík
2005_07_502-508.pdf (English)
HPLC Determination of Robenidine in Feedstuffs
M. Douša
2005_07_509-514.pdf (English)
The Effect of Selenium Supplementation on Its Concentration in Potato Tubers
J. Hlušek, M. Jůzl, J. Čepl, T. Lošák
2005_07_515-517.pdf (English)
Evaluation of the ETA-AAS and HG-AAS Methods of Selenium Determination in Vegetables
O. Hegedüs, A. Hegedüsová, J. Gašparík, A. Ivičičová
2005_07_518-524.pdf (English)
The Effect of Sulfur Fertilisation on Yields and Quality of Onion
Tomáš Lošák, Ladislav Ducsay
2005_07_525-528.pdf (English)
Jazyk
English
Čeština
Informace
Pro čtenáře
Pro autory
Pro knihovníky